SPORT

MAKSIMALAN UČINAK PRIGREVAČKIH RUKOMETAŠA PROTEKLOG VIKENDA

14426

Ovog vikenda maksimalan učinak, 5 od 5

Ovog vikenda, tačnije u subotu 09.10.2021. godine prvi su na teren izašli mlađi pioniri, odnosno dečaci 2009. godište i mlađi. Iako se na početku meča videla velika trema i strah, dečaci iz Prigrevice su uspeli savladati protivnika u obe utakmice koje su odigrali. U prvoj utakmici savladali su dečake iz MRK Somborelektro iz Sombora rezultatom 17:8 (9:4). U drugoj utakmici savladali su dečake iz RK Spartak iz Subotice rezultatom 13:10 (9:3). Igrač obe utakmice bio je srednji bek Petar Dimić. Sledeće kolo prigrevački dečaci putuju u Crvenku gde će odigrati sa RK Crvenka i RK Somborelektro.

Dan kasnije, u nedelju 10.10.2021. godine kadeti su u Apatinu odigrali takođe dve utakmice i iz obe izašli kao pobednici. U prvoj utakmici savladali su RK Vrbas Petrol iz Vrbasa rezultatom 20:16 (12:7), a u drugoj RK Apatin rezultatom 19:13 (10:5). Sledeće kolo igraju na domaćem terenu protiv RK Crvenka i RK Sivac 69.

Istog dana kad i kadeti, seniori su u Mokrinu odigrali utakmicu 4. kola DRLV protiv RK Crvena Zvezda. Prigrevčani iz ove utakmice izlaze kao pobednici rezultatom 27:34 (13:18) i na taj način vežu 4. uzastopnu pobedu. Igrač utakmice bio je srednji bek RK Prigrevice Đorđe Miočinović. Sledeće kolo igraju na domaćem terenu sa RK Senta iz Sente u subotu 16.10.2021. godine sa početkom od 19 časova.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!