SPORT

MARINA GAJČIN NA PRIPREMAMA ŽENSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

14539

Nakon što su naši najbolji šahisti završili pripreme, sada se naše reprezentativke nalaze na Staroj Planini gde se uveliko pripremaju za predstojeće Ekipno prvenstvo Evrope koje će se održati u Sloveniji od 11. do 21. novembra 2021. godine. U sastavu ženske reprezentacije je i naša sugrađanka Marina Gajčin iz Apatina.

Atmosfera među šahistkinjama je odlična, pripreme se odvijaju po planu, dok su devojke čvrsto rešene i motivisane da hrabro idu ka medalji. Za dodatni motiv pobrinuo se  predsednik saveza Dragan Lazić, koji je obilazeći reprezentaciju, svojim govorom i delima pružio potpunu podršku reprezentativkama i objavom premija motivisao ih za dalji rad.

Na Staroj Planini se trenutno nalazi kompletan tim: trener reprezentacije IM Zoran Arsović, selektor WGM Irina Cholushkina, reprezentativke: WGM Injac Teodora, WIM Velikić Adela, WGM Erić Jovana, WGM Manakova Maria i WIM Gajčin Marina.

Marina nije samo uspešna šahistkinja već je bila i odličan đak. U osnovnoj školi bila je đak generacije, a kao gimnzijalka osvojila je drugo mesto na državnom takmičenju iz matematike.

Osim Marine, u porodici Gajčin šah igraju i tata Siniša i brat Aleksa, ali i sestra Jasmina, koja je sa Marinom članica šah kluba VELEMAJSTOR iz Apatina, a Marina po osnovu dvojne registracije nastupa i za prvoligaški klub SIRMIJUM iz Sremske Mitrovice sa kojim je ove godine osvojila titulu drzavnog prvaka.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!