SPORT

MEDALJE ZA APATINSKE KARATISTE, A PETAR BAJIĆ OPRAVDAO NASLOV FAVORITA

     U nedelju, 6 novembra 2011. godine održan je KUP SRBIJE u Velikoj Plani. Učešće je uzelo 690 takmičara iz 35 Klubova.
KK Partizan je postigao sledeće rezultate:
Kata tim u sastavu Maja Rajšić, Dragana Radaković i Serdar Tamara osvojio je prvo mestu u kategoriji juniorki.
U pojedinačnoj konkurenciji juniorki Maja Rajšić je zauzela drugo mesto.
U konkurenciji ženskih nada 1999 godište Milica Radmanović zauzela je drugo mesto.
U konkurenciji ženskih nada 1998 godište Aleksandra Damjanović zauzela je drugo mesto.
U borbama pojedinačno 1998 godište Veljko Supić osvojio je drugo mesto.
U borbama pojedinačno 1997.1996 godište Petar Bajić osvojio je prvo mesto. 
Ekipa u borbama u sastavu Petar Bajić, Miloš Bursać i Krstan Aćimović zauzela je drugo mesto. 
     Trener apatinskih karatista zadovoljan je postignutzim rezultatom, pre svega odbranjenom titulom u katama ekipno jer Maja Rajšić, Dragana Radaković i Tamara Serdar već tri godine zaredom osvajaju titule prvakinja države i osvajaju Kup Srbije.
Aleksandra Damjanović i Radmanović Milica veliko su iznenađenje jer su na svom prvom zvaničnom takmičenju osvojile srebrne medalje. Osvojena srebrna medalja u finalnoj borbi od strane Veljka Supića takođe je uspeh vredan pominjanja s obzirom da je Veljko prešao u težu kategoriju.
     Petar Bajić je opravdao naslov favorita i pobedom u finalu nad takmičarem iz Niša učvrstio svoje mesto u reprezentaciji.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!