SPORT

MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA IZMEĐU REPREZENTACIJE SRBIJE I HRVATSKE SUTRA U SOMBORU

 

U utorak, 18.10. 2011. godine, sa početkom u 14,00 časova, u Somboru, na gradskom stadionu, biće odigrana međunarodna prijateljska fudbalska utakmica između reprezentacija Srbije i Hrvatske (igrači ispod 20 godina). Zbog očekivanog velikog broja posetilaca, kao i činjenice da je utakmica proglašena sportskom priredbom povećanog rizika, a u cilju obezbeđenja ljudi i imovine, biće angažovan veći broj policijskih službenika.

Policijska uprava u Somboru preduzeće sve zakonom predviđene mere kako bi se zaštitila bezbednost, lična i imovinska sigurnost građana, a u skladu sa čl. 69 Zakona o policiji, biće sprovedeno video snimanje prilaznih pravaca i područja održavanja najavljene sportske priredbe.

Takođe  se obaveštavaju građani da će  na dan odigravanja utakmice, u skladu sa odredbom čl. 18 Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, u ugostiteljskim objektima na udaljenosti do 300 metara od sportskog objekta, biti zabranjena prodaja i točenje alkoholnih pića, u vremenu od 10,00 do 20,00 časova.

Pozivaju se navijači da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu održavanju stabilnog javnog reda i mira i odigravanju utakmice u sportskoj i fer atmosferi.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!