SPORT

Miloš Braun - ambiciozni MLADI apatinski RUKOMETAŠ

17706

 

Naš grad je iznedrio veliki broj rukometaša koji su uspeli u ovom sportu, odnosno otišli u profesionalne vode. Jedan od njih svakako može da bude i moj današnji sagovornik, Miloš Braun, levo krilo RK “Apatin”, izuzetno talentovan mlad rukometaš. Više o njegovoj karijeri i ambicijama za dalje pročitajte u nastavku.

Miloš je kao mali počeo da trenira fudbal u ŠF “Olimpik” Apatin. Ipak, to ga nije baš privlačilo, prestao je da odlazi na treninge i na nagovor starijeg brata Marka odlazi na svoj prvi rukometni trening. To mu se svidelo i odlučuje da ostane u svetu ovog sporta.

Naš sagovornik je maltene celu svoju karijeru proveo u svom matičnom klubu, a to je RK “Apatin”. Kada je bio kadet, Miloš je odigrao jednu polusezonu za Prigrevicu, ali se to prvenstvo prekinulo zbog korone. Nakon lepog, ali kratkog iskustva u RK “PIK Prigrevica”, vraća se u svoj matični klub.

Kao najveći uspeh sa apatinskim klubom, Miloš ističe ulazak u Super B rukometnu ligu. Nažalost, ove godine je naša ekipa završila kao fenjeraš i od naredne sezone će se takmičiti u Prvoj rukometnoj ligi Vojvodine. Ipak, naš sagovornik navodi da je ova sezona bila jako korisna za njega i ostale mlađe igrače. Dobio je mnogo više minuta u odnosu na prošlu sezonu, što mu je dosta značilo.

17707

Ono što su svi ljubitelji Apatina u rukometu mogli da prepoznaju, jeste da je Miloš dosta napredovao u rukometu. Naš sagovornik ističe da je za taj napredak zaslužno njegovo zalaganje na treninzima i saveti od trenera, odnosno iskusnijih igrača. Mnogo je naučio od Pilipovića, koji igra istu poziciju kao on, ali naravno, Miloš navodi da još treba da uči i usavršava se, jer iskustvo i godine koje Pilipović ima, njemu tek dolaze.

Pored kluba koji predstavlja naš grad, Miloš ima dvojnu registraciju i već nepune dve sezone igra za RK “Sombor”. Kaže da ima lepo iskustvo u Somboru, odnosno da su treneri i cela ekipa ostvarili dobar utisak na njega.

Što se tiče nekih planova za dalje, naš sagovornik želi da ostane u Apatinu što duže, jer misli da uz ove saigrače i trenera može dosta da napreduje. Milošev cilj u rukometu jeste da se jednog dana ostvari profesionalno, te zaigra za našu reprezentaciju.

Kada je u pitanju savet mladima što se tiče sporta, Miloš je izjavio sledeće : “Mladima bih poručio da treniraju bilo koji sport, jer će tu da nauče disciplinu, povećaju samopouzdanje, steknu prijateljstva i razna iskustva.”

17708

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!