SPORT

MLADE ATLETIČARKE odlične na MITINGU PRIJATELJSTVA u Sremskoj Mitrovici

15522

 

Sofija Bujić srebrna u skoku u dalj uz lični rekord, Đuro Borbelj otpočeo rad na saveznim pripremama, Una Čegar nastupa na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju.

Atletski klub Srem i Sremska Mitrovica ugostili su na atletskom stadionu preko 1000 mladih atletičara i atletičarki iz više od 30 atletskih klubova u okviru tradicionalnog Prolećnog mitinga prijateljstva koji je održan u subotu 16.4.2022. godine.

Apatin i Atletski klub Apatin na takmičenju odlično su predstavljale 9 takmičarki polaznice besplatne škole atletike koje klub organizuje od 2017. godine,predvođene trenerom Bojanom Tomaševićem uz koga je na takmičenju bila i Sandra Bujić koja je pružila logističku podršku, tokom realizacije takmičenja.

Nastavljen je niz osvajanja medalja na ovom izuzetno kvalitetnom mitingu na kojem AK Apatin nastupa u preteklih nekoliko godina. Drugo mesto i srebrnu medalju u konkurenciji od 19 takmičarki, osvojila je Sofija Bujić skokom u dalj 3.30 metara, što je za 41 centimetar duže od njenog prošlogodišnjeg nastupa u Sremskoj Mitrovici. Pored Sofije su na prolećnom mitingu prijateljstva, nastupile i ostvarile dobre rezultate:

Iva Rajić 200 m, skok u dalj

Jovana Mandić 200 m, skok u dalj

Lidija Borković 200 m, skok u dalj

Sofija Cvetićanin 60 m, skok u dalj

Lana Čergić 60 m, skok u dalj

Nevena Đukić 200 m, skok u dalj

Nija Zorić 200 m, skok u dalj

Milica Egić 60 m, skok u dalj.

15523

Atletski klub Apatin je u potpunosti finansirao učešće dece na takmičenju, angažovanjem prevoza i izvršenjem plaćanja startnine, dok su roditelji od Sofije Bujić finansirali sendviče i vodu za decu.

Istog dana u Katićima kod Ivanjice, Đuro Borbelj otpočeo je rad na saveznim pripremama koje Srpski atletski Savez realizuje za najbolje Srpske srednjeprugaše i dugoprugaše. Đuro Borbelj će na pripremama boraviti do 30. aprila.

15526

Nareddnog vikenda nastavljaju se takmičenja iz kalendara Srpskog atletskog Saveza, na programu je pojedinačno Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju, koje se održava u Vršcu na Vršačkom bregu, u subotu 23. aprila i na kojem će boje Atletskog kluba Apatin braniti Una Čegar (2010. godište). Una koja je mlađa pionirka od ove godine, svoj debitantski nastup na zvaničnim Prvenstvima Srbije imati u trci starijih pionirki na 2000 metara za koju je prijavljeno 16 takmičarki.

15524

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!