SPORT

MLADI APATINSKI ATLETIČARI ODLIČNI NA SPORTSKIM IGRAMA MLADIH U SOMBORU

14101

Mladi apatinski atletičari imali su odličan nastup na regionalnom takmičenju Dunav osiguranje Sportske igre mladih u atletici koje je juče održano u Somboru na Gradskom stadionu.

Na takmičenju koje se održalo na 60 metara je nastupilo šest takmičara iz Apatina koji su imali odlične nastupe. Pobedu kod devojčica 2010 i 2011. godište ostvarila je Milica Zanze sa rezultatom 8 sekundi i 55 stotinki u istoj starosnoj kategoriji kod dečaka pobedio je Uroš Mandić sa rezultatom 9 sekundi i 23 stotinke, pored njih dvoje hrabro su nastupili i Nikolina Polovina koja je zauzela 2. mesto u svojoj grupi, Jovana Kuridža i Sofija Bujić su takođe zauzele druga mesta u svojim grupama dok je Jelena Kuridža osvojila treće mesto u svojoj grupi.

Pobedom na regionalnom takmičenju Milica Zanze i Uroš Mandić ostvarili su plasman na pokrajinsko takmičenje Sportskih igara mladih koje se održava 13. juna 2021. godine u Sremskoj Mitrovici, na kojem će pobednici u svojim kategorijama izboriti plasman na finalno takmičenje koje se ove godine održava u Splitu ili Dubrovniku.

Treba napomenuti da Atletski klub Apatin sprovodi besplatnu školu atletike za decu, tri puta nedeljno: utorkom i četvrtkom  od 18.00 do 19.30 časova na terenima na stadionu OFK Mladost i subotom u prepodnevnim satima od 11.00 časova na istom mestu, u slučaju loših vremenskih uslova treninzi se realizuju u hali OŠ Žarko Zrenjanin. Treninzi su dostupni za sve zainteresovane i potpuno su besplatni. Informacije u vezi sa treninzima i terminima mogu se dobiti na email kluba: akapatin2001@gmail.com ili telefon 0640110222.

14102

14103

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!