SPORT

NAJVEĆE SPORTSKO PRIZNANjE U AP VOJVODINA «SPARTAKOVA NAGRADA» DODELjENA GORANU ČEGARU

13802

Sportski savez Vojvodine 1967. godine ustanovio je najznačajnije sportsko priznanje u 
AP Vojvodini – nagrada «Jovan Mikić Spartak» za vrhunske sportske rezultate i dostignuća u sportu.

Odlukom Upravnog odbora Sportskog saveza Vojvodine, dobitnik prestižne nagrade u kategoriji Sportski radnici za 2020. godinu je Goran Čegar, za višedecenijski doprinos afirmaciji sporta, unapređenje sportske prakse, organizaciji u oblasti vojnog sporta, učešće u humanitarnim aktivnostima i druge zasluge u sportu.

Nagrada «Jovan Mikić Spartak» svake godine dodeljuje se najboljim pojedincima i organizacijama koje su ostvarivali uspehe u kategorijama: sportisti, sportisti sa invaliditetom, treneri, sportske sudije, sportske organizacije, vrhunsko-sportsko dostignuće, fer-plej, sponzori-donatori, za životno delo.

Nagradu Goranu Čegaru uručio je Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.
Izjava Goran Čegar: Izuzetno sam počastvovan nagradom koja mi je dodeljena, nagrada mi daje dodatni motiv da još bolje i jače nastavim rad u sportu. Kao neko ko je skoro svoje ceo život posvetio sportu, srećan je što i cela moja porodica gradi sportski put i živi sportski život. Mnogo lepih stvari se dešavalo u ovih bezmalo tri decenije koliko sam u sportu, prvo kroz takmičarski deo karijere, zatim u organizacionom delu učešćem u izvršnim timovima na desetine velikih sportskih vojnih i civilnih atletskih i drugih sportskih manifestacija. Drago mi je da Apatin ima svog dobitnika ove nagrade, sa željom da apatinski sport u budućnosti doživi procvat i da se  po vrhunskim sportskim rezultatima pronosi njegovo ime. Kao oficir Vojske Srbije zaposlen kao trener u Sportskoj jedinici Ministarstva odbrane, trudiću se da nastavim razvoj sporta.

Dodela nagrada ovogodišnjim laueratima upriličena je u Novom Sadu u prostorijama Sportskog saveza Vojvodine, u četvrtak 24. decembra 2020. godine, svečanoj ceremoniji prisustvovao je generalni sekretar Sportskog saveza Opštine Apatin Radomir Radujko.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!