SPORT

NOVE MEDALjE za Apatinske atletičare u Vrbasu,Travniku i Zemunu

16329

 

Članovi Atletskog kluba Apatin proteklog vikenda su nastavili sa odličnim nastupima na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Najbolji apatinski atletičar Đuro Borbelj, posle prošlonedeljne dvostruke pobede u Srebreniku i Subotici, odneo je sjajnu pobedu na noćnoj uličnoj trci u Travniku na 5000 metara, u kojoj je sa rezultatom 14 minuta i 37 sekundi ostvario lični rekord i oborio rekord staze. Trku u Travniku je završilo 562 takmičara i takmičarke, među kojima je bio i učesnik nedavno održanog Svetskog i Evropskog prvenstva u atletici na 800 metara, predstavnik BiH Abedin Mujezinović, koji je zauzeo osmo mesto.

16336

U Zemunu je održan 1. Zemunski polumaraton u kojem je u trci na 21 kilometara i 97 metara prvo mesto u generalnom plasmanu zauzeo Denis Firulović. U istoj trci treća mesta u svojim starosnim kategorijama zauzeli su Zoran Radičanin i Radomir Topličanin. U trci na 7 kilometara, koja je održana u okviru polumaratona, treće mesto u starosnoj kategoriji zauzela je Žaklina Кlemen Mitrović.

16330

U Vrbasu je, u organizaciji opštine Vrbas i vrbaškog Atletskog kluba, održana 2. Vrbaška trka na deonicama od 5 i 10 kilometara, u kojima je nastupio veliki broj članova AК Apatin. Najuspešniji je bio Aleksandar Stajić koji je pobedio u ukupnom plasmanu trke na 5 kilometara. U trci na na 10 kilometara drugo mesto u ukupnom plasmanu osvojio je Dušan Кrstić sa rezultatom 36 minuta i 30 sekundi, Marko Кokoanov je istrčao debitantsku trku za klub i osvojio treće mesto u starosnoj kategoriji (6. mesto u ukupnom plasmanu), dok je u ženskoj trci Milica Marković osvojila treće mesto u starosnoj kategoriji (5. mesto ukupno).

 

16331

 

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda očekuju nastupi na Кostolačakom polumaratonu, dok je za 17. septembar predviđeno učešće na Prvenstvu Srbije na 10 kilometara na putu čiji je domaćin Aranđelovac.

 

Uporedo sa nastupima starijih članova Atletskog kluba Apatin na takmičenjima, otpočeli su i besplatni treninzi za najmlađe sugrađane. Treninzi se organizuju u dvorištu OŠ “Žarko Zrenjanin” ponedeljkom i sredom od 17:30h i na stadionu OFК Mladost Apatin subotom od 10 sati. Sa decom rade licencirani atletski treneri Bojan Tomašević i Marija Bubalo. Informacije u vezi sa treninzima mogu se dobiti na email kluba akapatin2001@gmail.com ili na broj telefona 064/011-0-222.

16332

16333

16334

16335

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!