SPORT

NOVE MEDALjE za članove AK Apatin

16294

 

Osvajanjem novih medalja, članovi Atletskog kluba Apatin proteklog vikenda su nastavili sa uspešnim nastupima na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Ovaj vikend bio je rezervisan za trke u Srebreniku (Bosna i Hercegovina) - ulična trka na 5000 metara, Čortanovcima - Vojvođanska treking liga i Subotici – Subotički polumaraton, trke na 21 kilometar i 97 metara i 10 kilometara.

Đuro Borbelj ostvario je dvostruku pobedu. Prvo je u subotu slavio na Uličnoj trci u Srebreniku na 5000 metara, nakon koje je ostvario ubedljiv trijumf na jubilarnom međunarodnom 5. Subotičkom polumaratonu. On je stazu od 21 kilometar i 97 metara istrčao za 1 sat 14 minuta i 32 sekunde.

U Subotici je nastupio veliki broj članova Atletskog kluba Apatin. U polumaratonskoj trci na 21 kilometar i 97 metara, treće mesto u ukupnom poredku zauzeo je Denis Firulović (1 sat 19 minuta i 23 sekunde), a pobede u svojim kategorijama ostvarili su Jasmina Кljajić (1:46:53), koja je u ukupnom plasmanu zauzela 8. mesto u konkurenciji od 120 takmičarki, dok su Zoran Marković (1:22:42), Predrag Vejin (1:31:06) i Zoran Radičanin (1:35:37) ostvarili pobede u svojim starosnim kategorijama. U ukupnom plasmanu oni su osvojili šesto, deseto i 22. mesto. Zoranu Radičaninu je ovo prva trka posle velike pauze. Polumaratonsku trku završio je 481 takmičar. U trci na 10 kilometara koja je održana u okviru Subotičkog polumaratona, drugo mesto u ukupnom plasmanu osvojio je Dušan Кrstić sa rezultatom 36 minuta i 30 sekundi, a Robert Čizmadija osvojio je 11. mesto (44 minuta i 1 sekunda). Trku na 10 kilometara uspešno je završilo 369 takmičara i takmičarki.

16295

U Čortanovcima je u subotu, 27. avgusta, u organizaciji Planinarskog saveza Vojvodine, održano 4. kolo Vojvođanske treking lige u kojoj su na manjoj stazi u dužini od 13,5 kilometara, prvo i treće mesto osvojili Ajredin Ajeti i Zoran Marković, dok je srednju deonicu od 23 kilometra uspešno savladao Zoran Škorić.

16296

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda očekuju nastupi na 2. Vrbaškoj trci i 1. Zemunskom polumaratonu koji se održavaju u nedelju, 4. septembra.

Uporedo sa nastupima članova Atletskog kluba Apatin, u toku su pripreme za realizaciju tradicionalnog međunarodnog, 26. po redu, Apatinskog Dunavskog polumaratona koji se održava u nedelju, 16. oktobra 2022. godine, i za koju je do sada pristiglo blizu 250 prijava.

16297

16298

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!