SPORT

NOVE MEDALjE za članove AK Apatin

16377

 

Članovi Atletskog kluba Apatin i proteklog vikenda su nastavili niz uspešnih nastupa na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Najbolji apatinski atletičar Đuro Borbelj, posle više pobeda u proteklih nekoliko nedelja (Travnik, Srebrenik, Subotica), osvojio je vicešampionsku titulu na međunarodnoj atletskoj trci na 10 kilometara koja je održana u Banja Luci.

U Кostolcu je održan 6. Кostolački polumaraton, gde je u polumaratonskoj trci na 21 kilometar i 97 metara, Zoran Radičanin osvojio 7. mesto u sveukupnom plasmanu i prvo mesto u starosnoj kategoriji. U trci na 10 kilometara, koja je održana u okviru polumaratona, prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Slađana Dečermić.

16378

U Šapcu je održan Šabački jesenji polumaratonu, u kojem je Aleksandar Stajić pobedio u ukupnom plasmanu trke na 7 kilometara, koja je održana u okviru polumaratona.

Na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održan je atletski veteranski Miting prijateljstva, na kojem je u trci na 400 metara u svojoj kategoriji trijumfovala Vesna Bogišić Vicko, koja je ovo takmičenje iskoristila za proveru pred učešće na Prvenstvu Balkana za veterane koje se krajem ovog meseca organizuje u Solunu.

16379

Proteklog vikenda na Manjači je održan Zmijanjska trejl trka, u kojoj je u glavnoj trci na 23 kilometra trijumfovao Zoran Marković, kome je ovo treće učešće na ovoj trci i treća pobeda.

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda, u subotu - 17. septembra, očekuju učešće na Prvenstvu Srbije na 10 kilometara na putu čiji je domaćin Aranđelovac i gde će AК Apatin biti najbrojniji. U trci seniora nastupiće Đuro Borbelj, Aleksandar Stajić, Miroslav Pešić, Nemanja Đurić, Marko Кokanov, Živa Vijoglavin, dok će u trci seniorki nastupiti Marija Bubalo, Milica Marković i Snežana Milošević.

U naredna tri dana, od 15. do 17. septembra 2022. godine,  Stokholm će biti domaćin Evropske konferencije za organizatore trka iz cele Evrope, koja će okupiti oko 450 učesnika iz preko 40 zemalja, članova Atletskih saveza evropskih zemlja, predstavnike najvećih atletskih događaja izvan stadiona u Evropi i svetu. U radu konferencije, čiji je tehnički organizator Evropska atletska federacija, kao zvanični predstavnik Srpskog atletskog saveza učestvovaće Goran Čegar, koordinator Srpskog atletskog saveza za atletske trke izvan stadiona.

16380

16381

16382

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!