SPORT

Nove TRI MEDALjE za apatinske atletičare

15878

 

Članovi Atletskog kluba Apatin su i proteklih sedam dana nastavili sa uspešnim nastupima na trkama u zemlji, tačnije na Paliću i u Novom Sadu.

Prošle subote Palić je bio domaćin Prvenstva Srbije u ultramaratonu na 50 km, 100 km i 24 sata, na takmičenju čiji je pokrovitelj bio Srpski atletski savez, a tehnički organizator Ultramaratonski klub Paligo Palus Palić, gde je nastupilo četvoro članova Atletskog kluba Apatin. Treće mesto i bronzanu medalju na 24 sata osvojila je Marija Bubalo u ženskoj konkurenciji, dok je u muškoj konkurenciji Zoran Škorić zauzeo peto mesto. U trci na 100 kilometara Robert Čizmadija i Zoran Marković nisu uspeli u vremenu koji je određen kao limit trke da istrče zadatu deonicu. Tehnički delegat Srpskog atletskog saveza na Prvenstvu Srbije bio je Goran Čegar.

U nedelju je u Novom Sadu održan Novosadski frtalj maraton na 10,5 kilometara i 5 kilometara. U trci na 5 kilometara prvo i treće mesto osvojili su članovi Atletskog kluba Apatin. Aleksandar Stajić istrčao je odličnu taktičku trku i trijumfovao, dok je treće mesto zauzeo Miroslav Pešić, a u trci su nastupili još Nemanja Đurić, Živa Vijoglavin i Igor Bakoš.

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda (subota - 18.06.) očekuje učešće na tradicionalnoj Međunarodnoj atletskoj trci prijateljstva u Кuli, dok je za 25. i 26. jun predviđeno učešće na Prvenstvu Srbije za seniore koje se održava u Кruševcu.

Uporedo sa nastupima seniora na trkama, mladi atletičari AК Apatin vredno rade i tri puta nedeljno treniraju na čelu sa trenerima Bojanom Tomaševićem i Marijom Bubalo na terenima OŠ Žarko Zrenjanin, nasipu kod Šumske uprave i na peščanoj plaži kod Motela, spremajući se za učešće na finalu takmičenja Brzinom do zvezda, koje se održava u Beogradu 21. juna 2022. godine i gde će dobar deo članova kluba činiti ekipu Apatina. Plasman na finale Brzinom do zvezda izborilo je 8 najboljih devojčica i 8 dečaka na kvalifikacionom takmičenju, čiji je domaćin bio Apatin.

15879

15880

15881

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!