SPORT

NOVI USPEH APATINSKIH ATLETIČARA, ČETIRI MEDALJE PROTEKLOG VIKENDA

13675

Prethodnog vikenda apatinski atletičari nastupili su na dva značajna takmičenje, Prvenstvu Srbije u polumaratonu za seniore u Čačku i  Malogospojinskom atletskom mitingu u Šapcu, na kom su nastupili polaznici besplatne škole atletike AK Apatin.

Na pojedinačnom Prvenstvu Srbije učestvovalo je 88 trkača iz 25 klubova, među kojima je, sa 15 takmičara nastupio i AK „Apatin“.

U muškoj konkurenciji, najuspešniji je bio Đuro Borbelj kome je zamalo izmakla bronzana medalja. Rezultatom od 1 sat 16 minuta i 9 sekundi, zauzeo je četvrto mesto. Zoran Radičani je bio sedmi, dok je Predrag Vejinosvojio 17 mesto, popravivši lični rekord. Aleksandar Stajić je bio 21., Miroslav Pešić 23., dok je 29. mesto osvojio Nemanja Đurić, 34. Saša Antić, 38. mesto Živa Vijoglavin i 47. mesto Kop Bahadur Gurung, u konkurenciji 58 takmičara.

U ženskoj konkurecniji naša najuspešnija takmičarka je bila Marija Moskova, koja je osvojila 7. mesto, 13. je zauzela je Slađana Dečermić, 14. Aleksandra Todorović, 22. Zorica Antić-Milićević, dok je Marija Bubalo bila 25-ta, od ukupno 31. takmičarke.

Tehnički delegat Atletskog saveza Srbije bio je Goran Čegar.

Naši mladi atletičari, na čelu sa trenerom Bojanom Tomaševićem, nastupili su u Šapcu, gde su osvojili četiri medalje. Na debitantskom nastupu Sofija Bujić je osvojila zlato u disciplini skok u dalj. Milica Zanze je bila treća na 60 m, dok su Nađa Barać i Jelena Dabić takođe osvojile po treće mesto. Na takmičenju su učestvovale i Jovana Kuridža i Anđelija Radišić koje su postigle solidne rezultate u skoku u dalj i u trci na 60 metara.

Naredno takmičenje za naše atletičare je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju, koje će se održati u Vršcu, 10. oktobra.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!