SPORT

NOVI USPESI APATINSKIH ATLETIČARA

13901

FIRULOVIĆ TRIJUMFOVAO NA SREBRNOM JEZERU, VEJIN NAJBRŽI U SVOJOJ STAROSNOJ KATEGORIJI

 

Članovi Atletskog kluba Apatin u ovoj godini su nastupili na četiri Prvenstva Srbije u dvorani. Najuspešniji je bio Đuro Borbeljkoji je osvojio bronzanu medalju na 1.500 metara na Prvenstvu Srbije za seniore.

Na 5. Srebrno jezero polumaratonu, u glavnoj trci, u konkurenciji 281 takmičara i takmičarki, pobedio je mladi Denis Firulović, pulen Gorana Čegara, koji je slavio u trci na 21,1 km postigavši lični rekordrezultatom 1 sat, 13 minuta i 25 sekundi (stari rekord popravljen za više od 3 minuta). U istoj trci Predrag Vejin je osvojio prvo mesto u starosnoj kategoriji (9. mesto u ukupnom plasamnu), rezultatom od 1 sat, 22 minuta i 6 sekundi. U istoj starosnoj kategoriji treće mesto, u svom debitantskom nastupu za AK Apatin, sa ličnim rekordom osvojio je Radomir Topličanin. Uspešan debitanski nastup za AK Apatin imala je i Milica Marković koja je polumaratonsku trku istrčala za 1 sat, 52 minuta i 39 sekundi, osvojivši 17. mesto u ženskoj konkurenciji.

U okviru polumaratona održana je trka na 5 km u kojoj su dominirali članovi AK Apatin, puleni Mariane Čegar Lukić, pobedama u ukupnom plasmanu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Aleksandar Stajić je bio prvi,  dok je u istoj trci treće mesto osvojio Nemanja Đurić.U ženskoj konkurenciji pobedila je Aleksandra Burkanović.

Na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore, održanom prošle nedelje, Konstantin Šimić je sa ličnim rekordom u trci na 3.000 metara osvojio šesto mesto.

U subotu su mlade atletičarke AK Apatin, Milica ZanzeLena i Iva Rajić nastupile su u Beogradu na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire u dvorani i u trci na 60 m ostvarile svoje najbolje rezultate. Milica je istrčala rezultat 8 sekundi i 88 stotinki, Lena Rajić 9 sekundi i 17 stotinki, dok je Iva Rajić ostvarila rezultat 9 sekundi i 64 stotinke.

Uporedo sa učešćem na takmičenjima, AK Apatin organizuje besplatnu školu atletike za decu u hali OŠ „Žarko Zrenjanin“, utorkom i četvrtkom od 18.45 do 20 časova u velikoj sali i subotom od 10 do 11.15 časova u maloj sali do kraja marta, dok će od početka aprila treninzi biti  na otvorenom. Informacije u vezi sa treninzima mogu se dobiti na email kluba akapatin2001@gmail.com ili putem telefona 064/01-10-222.

13902

13903

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!