SPORT

Odbojkašice OŠ “Žarko Zrenjanin” PRVAKINjE OKRUŽNOG TAKMIČENjA u odbojci

16928

 

Na Okružnom takmičenju u odbojci u konkurenciji osnovnih škola, koje je u danas održano u Apatinu, odbojkašice apatinske OŠ “Žarko Zrenjanin” osvojile su 1. mesto.

 

U konkurenciji dečaka 1. mesto, nakon dve pobede, pripalo je odbojkašima OŠ “Isa Bajić” iz Kule.

 

Sve utakmice su igrane u sportskoj hali “Rade Ratko Vejin”, a okružno takmičenje je održano u organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin. 

 

Apatinke su u polufinalnoj utakmici pobedile ekipu OŠ “Isa Bajić” Kula sa maksimalnih 2:0 u setovima. 

 

U finalnoj utakmici, učenice OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina su pobedile predsednika opštine Sombor, OŠ “Miroslav Antić” iz Čonoplje, takođe sa 2:0 u setovima. 

 

Kao najbolje ekipe iz regiona, odbojkašice iz Apatina  i odbojkaši iz Kule su stekli pravo i obezbedili plasman na finalni turnir Vojvodine, međuokružno takmičenje koje će biti održano u martu mesecu naredne godine, u Subotici.

 

Pobednik međuokružnog takmičenja izboriće plasman na državno prvenstvo Srbije u odbojci, koje će biti održano na Srebrnom jezeru krajem meseca marta 2023. godine. 

 

Podsećamo, OŠ “Žarko Zrenjanin” je u poslednjih deset godina čak šest puta izborila plasman na finalni turnir pokrajine u konkurenciji devojčica, među četiri najbolje škole u Vojvodini. Najveći uspeh su odbojkašice ove škole postigle 2014. godine, kada su postale prvaci Vojvodine i 2015. godine kad su na državnom prvenstvu, koje je održano na Brzeći, osvojile 4. mesto u Srbiji.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!