SPORT

ODBOJKAŠKI VIKEND U APATINU VIŠE NEGO USPEŠAN

       U subotu je održan strit volej evropsko prvenstvo u centru apatina,preko 100 devojčica odbojkaškog kluba apatin  su na 3 terena u 3 kategorije predstavljale jednu od reprezentacija koje su se tada Još uvek takmičile na evropskom prvenstvu u beogradu. Prelepa slika u centru Apatina devojčice su pokazale svoju maštovitost,sve su nastupile u majicama na kojima su nosile imena I grbove Država koje predstavljaju. Oko terena baneri evropskog prvenstva 2011,plakate I časopisi koje poslao odbojkaški savez srbije koji je podržao akciju našeg kluba.U kategoriji 2001 I mladje prvo mesto je osvojila reprezentacija FRANCUSKE, u kategoriji 2000-1999 prvo mesto je pripalo reprezentaciji Poljske,a Polajkinje su bile najbolje I u kategoriji 1997-96 godište. Najbolje igračice turnira su :u kategoriji 2001 I mlajde francuskinja Ivana Popović,u kategoriji 1999-2000 Italijanka Milica Mijatović,u kategoriji 1996-97 Poljakinja Aleksdandra Duraković. Njima su pripale mikasa lopte poklon odbojkaškog saveza srbije.Sve učesnice turnira su dobile diplome .
       U nedelju je u Apatinu održan turnir Kup Apatina 2011-u konkurenciji kadetkinja, prvo mesto i pobednički pehar osvojile su odbojkašice Osijeka, 2 mesto pripalo je Apatinkama, dok su 3 mesto zauzele odbojkašice Subotičkog Spartaka. Apatinke su pobedile Spartak sa 2-1, i poražene su od Osijeka sa 3-0.Treba napomenuti da su odbojkašice Osijeka nastupile sa juniorskom ekipom,u utakmici Apatin-Osijek naše odbojkašice su bile bile više nego ravnopravan protivnik daleko starijim i iskusnijim igračicama Osijeka koje se takmiče u 2 Hrvatskoj ligi,prvi set Osijek je rešio u svoju korist 25-16,drugi set Apatinke su počele sjajno,vodile su sa 10-3,15-6 na kraju su poražene u neizvesnoj završnici sa 25-23,istim rezultatom zavrsen je i 3 set.Na kraju turnira medju najboljim igračima po pozicijama našle su se i dve Apatinke.Jelena Zobenica koja je proglašena za najboljeg primača servisa,i Milana Raičević koja je proglašena za najboljeg smečera. U novembru će se u Osijeku održati prvi kvalifikacioni turnir za muškarce za Olimpiske igre 2012 u Londonu,odbojkašice apatina su dobile poziv i prihvatile da odigraju prijateljsku utakmicu protiv Osijeka kao predigru utakmici muških reprezentacija Hrvatske i Slovenije.Utakmica Apatin Osijek kao i  kvalifikacioni turnir za Olimpiske igre će se odigrati u hali Arena u Osijeku.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!