SPORT

ODIGRAN OSMOMARTOVSKI TURNIR U ŠAHU ZA MLADE ŠAHISTKINJE NAŠE OPŠTINE

13908

U sklopu obeležavanja osmog marta – međunarodnog dana žena , Šah klub Velemajstor organizovao je dva šahovska turnira za mlade šahistkinje naše opštine "Apatinska pobednica 2021" ( 2011 godište i starije ) i "Mala šahovska princeza 2021" ( 2012 godište i mlađe ) koje su svoja prva šahovska znanja stekle pohađajući Školu šaha koja deluje u okviru Šah kluba Velemajstor. 

Osmomartovski šahovski turnir je otvorila Milka Nikšić, pomoćnica predsednice opštine Apatin zadužena za obrazovanje i omladinsku politiku, a predsednik kluba Siniša Gajčin zahvalio se lokalnoj samoupravi i Sportskom savezu na podršci.

-U ovom momentu imamo 40 polaznika sa teritorija Apatina, Sonte i Prigrevice i na to smo ponosni. Mi ćemo nastaviti u narednom periodu da radimo sa decom i vršimo promociju šaha, i zaista se zahvaljujemo Sportskom savezu i Opštini Apatin koja nam u tome svesrdno pomaže, naglasio je Gajčin.

REZULTATI : Prvo mesto na turniru "Mala šahovska princeza 2021" osvojila je Radišić Anđelija , na drugom mestu je Kokai Lea dok je treća Kuridža Jovana. Prvo mesto na turniru "Apatinska pobednica 2021" osvojila je Srbljanin Dunja , drugo mesto zauzela je Kuridža Jelena , dok je na trećem mestu Kuruc Anja.

13909

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!