SPORT

ODLIČAN NASTUP APATINSKIH ATLETIČARA NA 8. KRAGUJEVAČKOM POLUMARATONU

13676

Zoran Radičanin i Jelena Rašković drugoplasirani, Predrag Vejin peti uz lični rekord

 

Članovi Atletskog kluba Apatin i proteklog vikenda su bili aktivni i uspešni, nastupajući na međunarodnom 8. Kragujevačkom polumaratonu, koji je održan u nedelju 04.10.2020. godine.

Sjajan nastup u glavnoj trci na 21 kilometar i 097 metara imali su Zoran Radičanin i Predrag Vejin koji su u konkurenciji od preko 200 takmičara osvojili prva mesta u svojim starosnim kategorijama. U sveukupnom plasmanu takmičenja Zoran Radičanin je bio drugi sa rezultatom 1 sat 19 minuta i 11 sekundi, dok je Predrag Vejin ličnim rekordom od 1 sat 25 minuta i 11 sekundi, osvojio peto mesto u plasmanu svih učesnika. Posebno se ističe rezultat Predraga Vejina (53 godine) koji je za godinu dana popravio lični rekord u polumaratonu za bezmalo pola sata i na taj način potvrdio da godine nemaju prepreke za ostvarivanje dobrih rezultata.

U okviru Kragujevačkog polumaratona održana je i trka na 5 kilometara u kojoj je Jelena Rašković članica AK Apatin osvojila drugo mesto.

Apatinske atletičare narednog vikenda očekuje učešće na Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju koje se  održava u Vršacu u organizaciji AK VAK 1926, 10. oktobra 2020. godine, na kojem će nastupiti seniori Đuro Borbelj, Miroslav Pešić i Aleksandar Stajić u trci na 10000 metara, dok će kod starijih pionira u trci na 2000 metar takmičiti Konstantin Šimić.Ulogu tehničkog delegata Srpskog Atletskog Srbije na Prvenstvu Srbije obavljaće Goran Čegar.

U nedelju se u Sofiji (Bugarska) održana internacionalni Sofijski maraton, na kojem će nstupiti dva člana AK Apatin, svoj debitantski nastup u maratonskoj disciplini na 42 kilometra i 195 metar imaće Živa Vijoglavin, dok će na duplo kraćoj deonici nastupiti Nemanja Đurić.

Mladi apatinski atletičari predvođeni trenerom Bojanom Tomaševićem, ove nedelje imaće dva nastupa u Somboru, mini višeboj i Kros RTS-a, na kojima se očekuju dobri rezultati.

13677

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!