SPORT

ODLIČAN START APATINSKIH ATLETIČARA U NOVOJ GODINI

13827

POBEDE I LIČNI REKORDI

Apatinski atletičari beleže prve odlične rezultate u novoj godini u kojoj klub slavi jubilej – dve decenije postojanja.

REZULTATI

Na 51. uličnoj trci, početkom januara u Mrsaću, Đuro Borbelj je osvojio četvrto, a debitant Denis Firulović sedmo mesto.

Prošlog vikenda u Kuli, u Božićnoj trening trci na 5 km u konkurenciji skoro 100 takmičara iz cele Srbije Đuro Borbelj je pobedio u sveukupnom plasmanu. Odličan nastup, uz obaranje ličnog rekorda, imali su Predrag Vejin i Konstantin Šimić, blizu ličnog rekorda su bili Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić, a dobar nastup imali su i Živa Vijoglavin iIgor Bakoš.

Proteklog vikenda, u Beogradu na Otvorenom Prvenstvu Beograda za seniore Borbelj je osvojio treće mesto u ukupnom plasmanu sa novim ličnim rekordom 8 minuta 39 sekundi i 14 stotinki.

Istog dana u Kraljevu, na tradicionalnom Ibarskom krosu najuspešniji u trci seniora bio je Denis Firulović, koji je osvojio prvo mesto i ovo je njegova prva pobeda u dresu AK Apatin. U istoj trci treće mesto osvojio je Aleksandar Stajić, a uspešan nastup su imali i Nemanja ĐurićŽiva VijoglavinAleksandra Burkanović i Marijana Mijatović.

 

NAREDNA TAKMIČENJA

Naredna tri vikenda slede takmičenja u dvorani: otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe juniore (23. januara), Prvenstvo Srbije za starije juniore (30./31. januara) na kojima će nastupiti Konstantin Šimić i Prvenstvo Srbije za seniore (5. i 6. februara) gde se puno očekuje od Đure Borbelja pored koga bi trebalo da nastupe i Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić.

 

ŠKOLA ATLETIKE

Uporedo sa takmičenjima nakon pauze sa radom, nastavlja se rad besplatne škole atletike AK Apatin u velikoj hali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, utorkom i četvrtkom od 18.45 do 20 časova i subotom, u maloj hali, od 10 do 11.15 časova. Treninzi su otvoreni za sve zaintereovane i potpunio su besplatni. Informacije u vezi sa treninzima mogu se dobiti na email kluba akapatin2001@gmail.com ili telefon 064/01-10-222.

13828

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!