SPORT

ODLIČNI NASTUPI APATINSKIH ATLETIČARA U ZAGREBU, NOVOM SADU I REKOVCU

14436

Dobra uvertira za 25. APATINSKI DUNAVSKI POLUMARATON

 

Proteklog vikenda članovi Atletskog kluba Apatin imali su odlične nastupe na trkama u Zagrebu, Novom Sadu i Rekovcu.

Najuspešniji je bio Đuro Borbelj koji je u subotu na trci iz serije Krosa RTS-a u Rekovcu u sjajnoj konkurenciji u trci na 5 kilometara osvojio drugo mesto, dok je u nedelju nastupio na tradicionalnom Novosadskom maratonu gde je trijumfovao u trci na 10 kilometara. U Novom Sadu su u trci na 5 kilometara odlične rezultate ostvarili Đurić Nemanja koji je završio trku na 2.mestu i Aleksandar Stajić koji je odmah za njim prošao finiš liniju i zauzeo 3.mesto, u istoj trci Đurić Nikola  je ostvario lični rekord i zauzeo 6. mesto u sveukupnom plasmanu.

Sjajan rezultat ostvario je i Predrag Vejin koji je učestvovao na 29. Zagrebačkom maratonu, i u svojoj starosnoj kategoriji zauzeo 2. mesto istrčavši stazu dugu 42 kilometra i 195 metara sa ličnim rekordom koji iznosi 3 sata 4 minuta i 14 sekundi, što je rezultat vredan svih pohvala s obzirom na starosnu kategoriju u kojoj nastupa.

Rezultati članova Atletskog kluba Apatin dobra su uvertira za sjajnu atletsku manifestaciju koja se u nedelju 17.10. održava u Apatinu – međunarodni jubilarni 25. Apatinski Dunavski polumaraton, na koje će se okupiti kvalitetni trkači iz više od deset zemalja.

14437

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!