SPORT

Održan fudbalski turnir OFK MLADOST APATIN KUP, Ilija Rakas najbolji igrač

15866

Proteklog vikenda na stadionu Mladosti kraj Dunava održan je Međunarodni turnir „OFK Mladost Apatin kup“ na kome je u šest uzrasnih kategorija učešće uzelo 80 ekipa, koje su u Apatin došle iz Srbije (iz cele Vojvode i Kosovske Mitrovice), Hrvatske i Republike Srpske. 

 

Kategorija 2010. godište, plasman:

I mesto - „Dif“ Kosovska Mitrovica, 

II mesto - Internacional iz Sombora

III mesto - „Radnički“ iz Sombora. 

 

Kategorija 2011. godište, plasman:

I mesto - „DIF“ iz Kosovske Mitriovice, 

II mesto - „Radnički“ iz Sombora, 

III mesto - OFK „Mladost“ iz Apatina.

 

Kategorija 2012. godište, plasman:

I mesto - OFK Mladost Apatin,

II mesto - Spektar Sombor,

III mesto - DIF Kosovska Mitrovica

 

Kategorija 2013. godište, plaman:

I mesto - „Radnički“ Sombor, 

II mesto - „DIF“ Kosovska Mitrovica

III mesto - „Spektar“ iz Sombora.

 

Kategorija 2014. godište, plasman

I mesto - „Arena“ iz Subotice, 

II mesto - OFK „Mladost“, 

III mesto - „Oranž“ iz Sombora. 

 

Kategorija 2015. godište, plasman

I mesto - „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke, 

II mesto „AFK“ iz Ade,

III mesti - „Krpan Babić“ iz Osijeka.

 

Ilija Rakas, fudbaler OFK Mladosti iz Apatina proglašen je za najboljeg igrača Međunarodnog turnira „OFK Mladost Apatin kup“. Tokom četvrtfinala, polufinala i finala u grupi „2012“, Rakas je postigao više od deset golova.

Pored nagrada u vidu pehara i medalja, organizator je ove godine obezbedio i jednu glavnu nagradu koju je dodelila „Barsa Akademija“, pa je desetogodišnji Rakas kao najbolji igrač turnira obezbedio učešće na „Barsinom kampu“ koji se održava od 27. juna do 1. jula u Beogradu.

15867

15868

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!