SPORT

OLIMPIK GOSTOVAO NA TURNIRU U NOVOM SADU

     U subotu 10.09. Apatinska škola fudbala ''Olympique'' je sa generacijom 2004. i 2005. godište nastupala na turniru u Novom Sadu i u konkurenciji deset ekipa zauzela četvrto mesto. Nakon odigranih utakmica u grupnoj fazi fudbaleri iz ''Olympika'' zauzeli su prvo mesto i plasirali se u polufinale. U polufinalnoj utakmicu su poraženi, kao i u borbi za treće mesto posle izvodjenja  kaznenih udaraca. Najbolji strelac turniraedan i jedan od najtalentovanijih fudbalera u tom uzrastu bio je iz redova ''Olympika'' Rober Geler.
Rezultati: OA- Radnicki So 4:1,OA-Mladost Ns 3:0, OA - Bambi Zr 3:1, OA-Krila Krajne 2:2,polufinale: OA-Spektar 1:3,trece mesto: OA-Krila Krajne 3.3 penali 1:2
    
    U nedelju 11.09. ''Olympique'' je odigrao prvo kolo lige za petliće u Odžacima.''Tekstilac'' - ''Olympique'' rezultati:
2000 god 4:2
2001 god 0:2
2002 god 4:3
2003 god 1:3
2004i2005 god. 7:2
U sledećem kolu , koje je na programu idućeg vikenda ''Olympique'' na svom terenu dočekuje ekipu ''Mladost Apa''. Više o svemu na www.olympique.co.rs

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!