SPORT

PET UBEDLJIVIH POBEDA FK "OLIMPIQUE"

U subotu. 29. 10. apatinska škola fudbala 'Olympique' u okviru 8. kola PFS Sombor na svom terenu dočekala je fudbalski klub 'Hajduk' iz Kule. Odigrano je 5 utakmica u kojima je 'Olympique' dominirao i zabeležio 5 ubedljivih pobeda. Rezultat :
Olympique - Hajduk
2000 god 5:3
2001 god 4:1
2002 god 13:0
2003 god 3:1
2004 god 8:2
U nedelju 30. 10. 'Olympique' je nastupao u Subotici na utakmicama Mini Mxi Lige. Mladi Apatinci su u svakoj generaciji odigrali po nekoliko utakmica i prikazali lep i atraktivan fudbal. Odigrano je 9 utakmica, zabeleženo je 6 pobeda, jedan remi i samo dva poraza.
Danas, u ponedeljak, 'Olympique' odmerava snage sa FK 'Radnički' iz Sombora u okviru 9. kola lige PFS Sombor koje je ujedno i derbi jesenjeg dela prvenstva. Nakon ovih utakmica , apatinska škola fudbala 'Olympique' okreće se najmasovnijem takmičenju u fudbalu za dečake do 12 godina u našoj drzavi, a to je Mini Maxi fudbalska Liga koja traje do marta meseca naredne godine.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!