SPORT

POBEDA Đure Borbelja na 52. ULIČNOJ TRCI u Mrsaću

14843

Članovi Atletskog kluba Apatin, i u novoj takmičarskoj sezoni, nastavili su tamo gde su stali u 2021. godini, sjajnim nastupima u prvoj polovini januara.

Proteklog vikenda (nedelja, 2. januara), u Mrsaću je održana tradicionalna i jedna od najstarijih uličnih trka u Srbiji, 52. Ulična trka Mrsać 2022, gde su u izuzetno jakoj seniorskoj konkurenciji u trci na 6,8 kilometara nastupila tri člana Atletskog kluba Apatin, Đuro Borbelj, Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić, koji su ostvarili plasman u top deset takmičara.

Pobedu je ostvario Đuro Borbelj, sjajnim trčanjem i odličnim rezultatom, i popravio prošlogodišnji rezultat sa iste trke gde je bio četvrtoplasirani. Aleksandar Stajić je bio sedmoplasirani, dok je Nemanja Đurić osvojio 10. mesto.

Narednog vikenda članove AК Apatin očekuje nastup na Božićnoj trci u Кuli.

Trka u Mrsaću je bila jedan od kontrolnih za nastup seniorske ekipe Atletskog kluba Apatin na Кupu šampiona u krosu, koja se pod okriljem Evropske atletske federacije održava u mestu Oeiras kraj Lisabona, gde će se za titulu prvaka Evrope u trci na 10 kilometara, nadmetati 30 evropskih klubova.

14844

14845

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!