SPORT

Počele prijave za BICIKLISTIČKI IZLET “Stazom Evropskog Amazona”

15885

 

Opština Apatin i ove će godine, 29. juna, obeležiti Dan Dunava. Organizator, Turistička organizacija opštine Apatin, najavljuje aktivan i zabavan program na više lokacija.

Između ostalog, na Dan Dunava, biće organizovan biciklistički izlet “Stazom Evropskog Amazona”, za koji su prijave već počele.

Broj mesta je ograničen, a svi zainteresovani mogu da se prijave u prostorijama Turističke organizacije Apatin (Petefi Šandora 2a), svakim radnim danom ili na broj telefona 025 772 555, sve do limitom predviđenih broja mesta. Prijave putem Facebook stranice, mejla ili drugih društvenih mreža nisu važeće i neće se uzimati u obzir.

Polazak biciklističke ture strartuje u sredu, 29. juna, u 16 sati, a registracija prijavljenih učesnika je od 15:30 do 16:00 na parkingu kod stadiona OFK Mladost i apatinske marine. Predviđeno je da grupa u povratku turu završi na plaži Plava ruža, gde će se odvijati već najavljeni program obeležavanja Dana Dunava.

U okviru zabavnog dela programa, koji počinje u 19 sati na Gradskoj plaži, nastupiće bend Duo Trio Quattro.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!