SPORT

PROMOVISANA MONOGRAFIJA O APATINSKOM MUŠKOM RUKOMETU "60 GODINA MUŠKOG RUKOMETA U APATINU"

Sinoć je u Velikoj sali Skupštine opštine Apatin promovisana  Monigrafija 60. godina muškog rukometa Apatina, koju je kao autor potpisao Dušan Mihić jedan od najistaknutijih aktera u istoriji apatinskog rukometa, kao golman, trener i sportski radnik. U prepunoj svečanoj sali reprezentativnog administrativnog zadanja Opštine Apatin, uz prisustvo velikog broja nekadašnjih i sadšnjih rukometaša iz Apatina, Sombora, Novog Sada i Crvenke, kao i velikog broja ljubitelja i prijatelja apatinskog rukometa i njegovog sporta uopšte, promociju je otvorio Rade Medić, dugogodišnji društveno-politički i sportski radnik, da bi se nakon toga prisutnima obratio dr Živorad Smiljanić, predsednik apatinske Opštine, jedan od najzaslužnijih pojedinca u podsticanju i razvoju apatinskog sporta. O samoj knjizi govorio je njen autor Duašn Mihić, a na skupu se, kome je prisustvovao i Janoš Čikoš, pomoćnik sekretara za sport i omladinu AP Vojvodine, čula i reč Dragana Pejaka, aktuelnog predsednika RK Apatin.Sa stranica Monografije, bogato dokumentovane nizom fotografija i faksimila, može se saznati gotovo sve o istorijskom hodu jednog od najuspešnijih sportskih kolektiva u istoriji apatinskog sporta i to prikazom brojnih mena kroz koje je apatinski muški rukomet, tokom 60. godina svog postojanja, prolazio sa imenima Sidro, Mladost, PIK, Apatin.Jedan od akcenata svečanosti bila je javna zahvala medijima koju je izrekao Rade Medić, podsećajući da bez tekstova i drugih zapisa njihovih novinara mnogi detalji iz istorije apatinskog muškog rukometa – pali bi u zaborav.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!