SPORT

PRVI DEO TAKMIČENJA U LETNJOJ LIGI OKKAPATIN ZAVRŠIO PORAZOM U VRBASU

     U okviri VI kola letnje lige, juniori OKK APATIN godište 94/95, su u nedelju 22.05.2011.godine, poraženi na gostovanju u Vrbasu od ekipe KK "Vrbas" rezultatom 97 - 79. U pitanju je bilo 6.- poslednje kolo letnje lige.
OKK "Apatin" - KK "Vrbas"       97 - 79
OKK "Apatin": Stojanovic M.(2), Puaca N.(8), Vuckovic S.(6), Radakovic B.(7), Medic D., Kuridza L.(4), Pilipovic L.(19), Mijota M., Pejic R.(13), Dragojevic M.(kap-6), Kosanovic M., Gostovic P.(14).

     Ekipa OKK "Apatina" je tako zauzela II mesto u grupi sa skorom od tri pobede i tri poraza, a uz koš razliku 452:548. U razigravanju koje se nastavlja u subotu, Apatinci opet dočekuju ekipu KK "Vrbas"-a. Utakmica se igra u 11h u velikoj sali osnovne škole "Zarko Zrenjanin"
     Pioniri OKK APATIN godište 99. i mlađi koji su da podsetimo, za sada još uvek ne poraženi u ovom delu takmičenja, u subotu 28.05.2011gostuju ekipi KK "Basket plus".

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!