SPORT

PRVOTIMCI "DEMOLIRALI" NA SVOM TERENU

Sinoc su nasi prvotimci odigrali poslednju utakmicu ove godine i na svom terenu bukvalno "demolirali" favorizovanu ekipu KK "Top" iz Novog Sada rezultatom 102 - 61 !Tokom cele utakmice,sjajnim zalaganjem i lavovskom borbom,na terenu kao da je bio jedan tim,tim OKK "APATINA"!Ova mlada ekipa je jos jednom zablistala,te je jos u prvoj cetvrtini gostima bilo jasno da nemaju sta da traze u Apatinu.Tesko bi bilo bilo koga izdvojiti,jer se sve i jedan igrac upisao u listu strelaca.Posebno raduje zalaganje nasih mladih nada.
Sada im  predstoji kraća pauza,do početka drugog dela prvenstva.Uprava kluba je zadovoljna prikazanim ove polusezone i u narednom periodu se očekuju jos bolje igre i naravno bolji plasman.

Sve cestitke pulenima trenera Nenada Ugarkovica!!!

OKK "APATIN" - KK "Top"  102 - 61
(23-9;26-17;30-16;23-19)
Za OKK "APATIN" su nastupili:
Blazanovic M.(3),Mandic D.(4),Bojovic B.(2),Jovanic S.(9),Vujin N.(13-kap),Raicevic D.(16),Copic D.(6),Mirkovic M.(10),Gostovic P.(2),Pavkovic A.(18),Laketa D.(10),Zoric S.(9)

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!