SPORT

Sjajan DEBITANTSKI NASTUP mladih apatinskih kuglašica

14753

Protekli vikend u Kovačici održan je KUP mladih na kojem je nastup imalo pet devojčica iz ŽKK Apatin. U kategoriji mlađih kadetkinja, svoj prvi nastup imale su tri devojčice.

Lara Lenđel osvojila je peto mesto sa 427 oborenih čunjeva, Anja Kuruc je bila šesta sa 414 oborenih čunjeva, dok je Milana Mileusnić zauzela devetu poziciju sa rezultatom 378.

U kategoriji starijih kadetkinja, takmičile su se Noemi Heđbeli, koja je završila rezultatom 479 na petoj poziciji, i odmah za njom na šestom mestu, sa rezultatom 417, Milica Medić.

Prema rečima Snežane Petrović, trenerke mlađih kategorija, škola kuglanja za devojčice koju je ŽKK Apatin organizovao početkom godine iznedrila je čak 10 novih mladih kuglašica, a koje su danas punopravne članice kluba.

  • Veoma sam ponosna na naš podmladak. Pored treme i straha od javnog nastupa, nisu napravile ni jednu grešku na terenu koja bi bila kažnjena od strane sudija. Ponašale su se na stazi kulturno i sportski ispoštovale sve što smo učile i ja sam više nego zadovoljna celokupnim nastupom. Ovo je većini prvi nastup i fokus nismo stavljali na rezultat, izjavila je Petrović i zaključila da, s obzirom na prikazano do sad, od ovih devojčica možemo očekivati puno dobrih nastupa i sjajnih rezultata.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!