SPORT

SUTRA U APATINU Međunarodni Street Volley turnir

15842

 

Međunarodni turnir “Street Volley Apatin 2022″ održaće se na 30 terena u centru Apatina, širom ulice Srpskih Vladara i na Trgu Nikole Tesle, sutra, 11. juna, sa početkom u 10 sati. Odbojku će igrati dečaci i devojčice uzrasta od 8 do 16 godina, podeljeni u devet kategorija. 

Organizator turnira, OK Apatin, očekuje da će i ove godine na  turniru biti preko 300 ekipa, a kako saznajemo od njih, klubovi koji su potvrdili dolazak na turnir su ŽOK Orašje iz BiH, klubovi iz Hrvatske: OK Osijek Jug 2, AOK Osijek Agrotehnika Osijek, KOP Retfala Osijek, ŽOK Ferivi Višnjevac, ŽOK Vitez 11 Antunovac , a kada su klubovi iz Srbije u pitanju, u naš grad stižu: Crvena Zvezda Beograd, Vojvodina Novi Sad, Tent Obrenovac, Pionir Beograd, Zaslon Šabac, Novi Sad, Wolfland Karavukovo, Win Volley Subotica, Dunav Volley N Sad, Panonija Bačka Palanka, Mladost Bački Petrovac, Hot Volley Beograd, CVS Elbraco Technoland Sombor, Blok Aut Temerin, Boom Volley Prigrevica, Sombor, Futog Volley, NS Volley Novi Sad, Partizan Bač, Spartak Subotica, Hot Volley Beograd, Respekt Novi Sad, GOX-IN Sombor, Warriors Bačka Palanka, Volley stars Kljajićevo, Stapar, Štrand Volley Novi Sad, Soko Nova Gajdobra, Srem Eaton Sremska Mitrovica, Spas Beograd, Topola, Mačva Bogatić, Stars  Irig, Kikinda, Hajduk Kula, SKVolley Novi Sad, Vrbas, ŽOK Futog i domaćin, Apatin.

Na turniru će suditi 30 sudija  sa teritorije AP Vojvodine. 

Pokrovitelji manifestacije su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Odbojkaški savez Srbije, Odbojkaški savez Vojvodine, Weber, diskont pića Slap, BIO Pinćir, Edukalis Beograd  i SO Apatin.

Podsećamo, tradicionalni Međunarodni Street Volley turnir svake godine u Apatinu ugosti preko 1.000 mališana i jedan je od najvećih turnira u uličnoj odbojci u Srbiji i regionu.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!