SPORT

Fudbalski turnir za najmlađe kategorije

     U subotu od 17 časova fudbaleri Mladosti u poslednjem kolu Srpske lige grupa Vojvodina, gostuju u Pećincima ekipi Donjeg Srema. Ovo je ujedno i oproštaj apatinaca od ovog ranga takmičenja. Mladost je trenutno na predposlednjem mestu na tabeli sa osvojenih 13 bodova. Takođe u subotu mlađe kategorije, pioniri i kadeti Mladosti gostuju u Kuli, domaćem Hajduku u okviru 31.kola Kvalitetne lige Vojvodine. Do kraja prvenstva u ovim uzrasnim kategorijama ostalo je još da se odigra 2 kola.
   TURNIR U APATINU:
     U ponedeljak Fudbalski klub Mladost organizuje turnir na stadionu kraj Dunava, za generacije 1998, 1999, 2000, 2001 i 2002 godišta. Na turniru će učestvovati preko 25 ekipa sa teritorije Vojvodine. Turnir se igra na čak 4 terena, sa preko 350 učesnika, što ovaj turnir svrstava među najmasovniji turnir u Vojvodini. Turnir počinje u 8:30 časova, a svečano otvaranje turnira je u 9:00. Za sve učesnike obezbeđeni su pehari, medalje, diplome i još mnogo iznenađenja. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Apatin, Sportskog saveza opštine Apatin, a ljudi koji su pomogli turnir su Diskont pića Slap, Obućarska radnja Sprint.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!