SPORT

U centru Apatina sutra festival odbojke

10816

Apatin će sutra, 27. maja biti domaćin festivala ulične odbojke, koji je u sklopu Street volleyball karavana kroz Vojvodinu, koji organizuje odbojkaški savez Vojvodine.
Međunarodni turnir “Street Volley Apatin 2017″ održaće se na 23 terena u centru grada širom ulice Srpskih Vladara i na Trgu Nikole Tesle.
Odbojku će igrati dečaci i devojčice uzrasta od 8 do 16 godina podeljeni u osam kategorija devojčica i šest kategorija dečaka.

10817

Prijave klubova su danas do 15 časova, a ovi klubovi su potvrdili dolazak na turnir:
ŽOK Orašje (BIH), klubovi iz Hrvatske: Linga Osijek, AOK Osijek, Agrotehnika, CES Odbojkaška akademija Cindori Valpovo, KOP Retfala, ŽOK Bizovac, OK Lovalium Valpovo, Vinkovci, i klubovi iz Srbije:
Banja Koviljača, Pionir Beograd, Zaslon Šabac, Kikinda, Novi Sad, Wolfland Karavukovo, Subotica Evisa, Merkur B. Palanka, Mladost Bački Petrovac, Hot Volley Beograd, Elbraco Technoland Sombor, Blok Aut Temerin, Elan Volley Srbobran, Boom Volley Prigrevica, Sombor, Futog West, AS Čonoplja, NS Volley Novi Sad, Partizan Bač, Bečej, ILR Sombor, Spartak Subotica, AS Beograd, CVS Sombor, Respekt Novi Sad, GOX-IN Odzaci, Warriors B. Palanka, Volleystars Kljajićevo, Stapar, Apatin.
Na turniru će suditi 25 sudija iz: Subotice, Sombora, Bačke Palanke, Vrbasa, Kule, Odžaka ,Novog Sada i Apatina. Po prvi put u sklopu turnira če biti postavljeni mobilni toaleti.

10818

Za prve tri ekipe u svim kategorijama su obezbeđene medalje,pehari,kao i pojedinačne nagrade.
Turniru će prisustvovati Bogdan Obradović podpredsednik olimpijskog komiteta Srbije ,Petar Bogunović predsednik odbojkaškog saveza Vojvodine sa najbližim saradnicima.
Organizator turnira OK "Apatin" očekuje da će i ove godine na turniru odbojku igrati preko 1000 učesnika. Pokrovitelji manifestacije su: SO Apatin, Odbojkaški savez Vojvodine, Tref sport , Weber, diskont pića Slap i BIO Pinćir.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!