SPORT

U SUBOTU I NEDELJU SPORTSKA MANIFESTACIJA „ŠAH KAO NAČIN RAZMIŠLjANjA“

14217

Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza opštine Apatin, a u organizaciji Šah kluba Velemajstor u subotu i nedelju 17 i 18 jula u višenamenskoj sali osnovne škole "Žarko Zrenjanin"  održaće se sportska manifestacija "Šah kao način razmišljanja".  Predavač , šahovski trener  intermajstor Mladen Milenković održaće dvodnevno predavanje za sve zainteresovane ljubitelje šaha, a u nedelju od 11.00 časova odigraće i simultanku sa najboljim mladim šahistima naše opštine. Ovim putem pozivaju se svi  ljubitelji šaha da prisustvuju predavanjima i da obogate svoje šahovsko znanje. Početak manifestacije "Šah kao način razmišljanja" zakazan je za subotu 17 jula od 11.00 časova. 

                                                                                                  PROGRAM MANIFESTACIJE                                                                                               

17.07.2021 (dan 1 -SUBOTA)

11h-12.30 h

1.Otvorene igre i njihova upotreba

12.45h-14.15h

2.Poluotvorene igre i način primenjivanja

17h-18.30h

Zatvorene igre i njihova pravilna primena

18.45h-21.15h

Priča sa mladima i gledanje njihovih partija uz obostrani komentar i analizu

18.07.2021(dan 2- NEDELJA)

10h-11h

2.Taktički i strateški motivi i značaj kombinacije

11.15h-13.15h

Igranje simultanke sa mladim šahistima i javnim ličnostima

13.30h-15.00h

Priča sa mladiima i gledanje njihove simultane partije uz obostrani komentar i analizu

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!