SPORT

UBEDLJIVA POBEDA MLADOSTI NAD GOSTIMA IZ ALEKSE ŠANTIĆA

     Fudbaleri OFK Mladosti iz Apatina su juče na svom terenu pred oko samo stotinak gledalaca odličnom igrom pogotovo u drugom delu deklasirali goste iz Alekse Šantića tako da je konačan rezultat na kraju bio OFK Mladost - FK Aleksa Santic 8-1(2-1). Strelci: Marin 2, Marceta 2, Divjak 2, Rapaic i Petrovic. Za OFK Mladost su inače natupali: Mudrinic, Delic, Rapaic, Vujin, Todorovic, Jano (Conic), Marin (Divjak), Uzelac (Ozegovic), Petrovic, Marceta, Jelisavac. OFK Mladost i dalje ostaje na prvom mestu u ligi. U sledećem kolu OFK Mladost gostuje u Ratkovu. Snimak utakmice može se pogledati od 20.30h na TV Apatin u nedelju 04.09.2011.godine.
Podsećamo još jedanput da upis novih članova je u toku, upisni rok za sve one koji žele da treniraju fudbal.Pozivaju se deca od 5 do 12 godina da dođu sa roditeljima na stadion i počnu sa treninzima.Termini treninga,ponedeljak,sreda,petak od 18 h.


OFK Mladost svim svojim članovima, koji su krenuli u školu želi srećan polazak i mnogo dobrih ocena!!!

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!