SPORT

USPEŠNA GODINA za apatinske odbojkašice u svim seslekcijama

17001

 

OK “Apatin”, sa zadovoljstvom i ponosom, sumirao je rezultate ostvarene u proteklom periodu. Kako navode, odbojkašice Apatina, tokom godine koja je na izmaku, bile su izuzetno uspešne u svim selekcijama.

Seniorke OK “Apatin” su 2022. godinu završile kao jesenje šampionke, i to bez poraza.

Pionirke i kadetkinje će početkom 2023. godine nastaviti takmičenja na prvenstvu Vojvodine među najboljim ekipama APV.

Učenice Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” Apatin izborile su plasman na finalni turnir srednjih škola u odbojci i na kraju zauzele drugo mesto u Vojvodini. One su na školskoj olimpijadi SOŠOV 2022. u Zrenjaninu osvojile bronzanu medalju .

Odbojkašice OŠ “Žarko Zrenjanin” Apatin su takođe izborile plasman na finalni turnir školskog prvenstva osnovnih škola, međuokružno takmičenje koje će biti održano u mesecu martu 2023. godine u Subotici.

Najmlađe devojčice OK “Apatin” su u 2022. godini na turnirima širom Vojvodine osvojile veliki broj medalja, od čega je većina bila zlatnog sjaja.

Jovana Vujnović je tokom leta boravila u Karatašu na kampu Odbojkaškog saveza Srbije, gde su se okupile najperspektivniije odbojkašice naše zemlje.

Kao i prethodnih godina, i tokom leta u 2022. godini, veliki broj klubova iz Srbije i Vojvodine je na poziv OK “Apatin” svoje pripreme odradio upravo u našem gradu.

I u 2022. godini, OK “Apatin” je organizovao turnir u odbojci na pesku, turnir u mini odbojci i Street volley Apatin 2022. Međunarodni turnir Street volley Apatin je okupio preko 400 ekipa i više od 2.500 devojčica i dečaka iz Srbije i zemalja regiona.

Iz Odbojkaškog kluba “Apatin” izražavaju nadu da će u godini koja je pred nama i dalje biti ponosni ambasadori našeg grada, a svim građanima opštine Apatin žele srećnu i uspešnu novu 2023. godinu.

 

 

 

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!