SRBIJA

GENERAL STOJANOVIĆ POVODOM DANA SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I ZASTAVE

14334

General Momir Stojanović, bivši direktor Vojno-bezbednosne agencije oglasio povodom današnjeg praznika DANA SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I NACIONALNE ZASTAVE, koji su prošle godine na zajedničkoj sednici usvojile vlade Republike Srbije i Republike Srpske na inicijativu dva predsednika Aleksandra Vučića i Milorada Dodika. General Stojanović je na svom zvaničnom fejsbuk nalogu napisao:

"Danas podeljeni i zavađeni nego ikad slavimo Dan srpskog jedinstva. Slavimo ga na poziv i u organizaciji onih koji su nas podelili.

Slavimo i Dan slobode a slobode nikad manje, slobode mišljenja, slobode kretanja, slobode izbora niti slobode medija.

Slavimo i Dan zastave pod pokroviteljstvom jednog preko Drine koji se u ratu obogatio i drugog s ove strane Drine koji je u ratu dobio stan dok sam se ja i moji saborci godinama zaklinjali pod tom zastavom i krvarili braneći slobodu i teritorijalni integritet.

Srpske zastave odavno nema na liniji Karlovac-Karlobag-Virovitica, sve je manje ima na Kosovu i Metohija i u Crnoj Gori. Nema je ni na javnim objektima u Bujanovcu, Preševu a sve manje i u Raško-Polimskoj oblasti. Nikako da naučimo lekciju."

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!