SRBIJA

MINISTAR VULIN OBIŠAO LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE U GAKOVU

13965

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas u Somboru da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i da će ih policija hapsiti bez obzira da li prodaju jedan gram marihuane ili su napravili plantažu.

Ministar Vulin, koji je obišao ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane koja je otkrivena u selu Gakovo, kod Sombora, istakao je da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

„Kada uspemo da pronađemo i sprečimo ilegalnu proizvodnju narkotika, znamo da smo uradili veliku stvar, sačuvali smo ljudske živote. Organizovana banda koja je ovo radila, više to neće moći da radi. Neće moći da truje našu decu, a tehnologija i novac koji su uložili neće poslužiti za ono za šta su mislili, već su njome osigurali sebi dugogodišnju robiju“, rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, svako ko proda drogu našem detetu je ubica.

„Verujem da treba suditi za pokušaj ubistva svakome ko proda drogu, posebno maloletniku, ali i važeći zakoni su dovoljno dobri da ovakav ološ stave na dugogodišnju robiju“, rekao je Vulin.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima Policijske uprave u Somboru koji su uradili ovu veliku zaplenu, bili strpljivi, posvećeni i uspeli da reše ovaj velik slučaj.

„Pripadnici Policijske uprave u Somboru sklonili su sa ulice ološ koji je trovao našu decu. Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova poseban akcenat daju borbi protiv narkotika i narko-dilera. Hapsićemo ih, bez obzira da li prodaju jedan gram marihuane ili su napravili plantažu. Srbija za narko-dilere neće biti sigurno mesto“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru u ilegalnoj laboratoriji u Gakovu zaplenili su 2.176 biljaka marihuane, opremu za proizvodnju ove vrste narkotika i suplemente. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su D. B. (1985), S. B. (1995) i D. D. (1990). Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru - piše u saopštenju Kabineta ministra - Odeljenje za medije i komunikacije.

13966

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!