SRBIJA

Škoro: Milica Zavetnica je Vučićev DUBLER i KASKADER

15192

Gostujući na TV Tanjug, novinar Srđan Škoro izjavio je da niko u Srbiji ne može ništa da promeni ako nije deo neke ekipe, bilo uz vlast tako što fingira da je opozicija ili nekoga iz opozicije za koga se zna da ima pare i odakle mu pare, otvoreno prozvavši svoju sagovornicu Milicu Stamenkovski Đurđević, poznatiju kao Milica Zavetnica, da je Vučićev dubler i kaskader.

- Za bilo koga koji hoće ovde nešto da promeni, ako nije deo neke ekipe, bilo uz vlast tako što fingira da je opozicija ili nekoga iz opozicije za koga znamo da ima pare i odakle mu pare - započeo je Škoro, ali je prekinut od strane voditeljke koja je insistirala da odgovori na koga misli kada kaže da fingira opoziciju.

Škoro se nije ustručavao da direktno odgovori na pitanje i prozove svoju sagovornicu.

- Evo, fingiraju Zavetnici, fingira DSS, POKS... To su sve potpuno dubleri i kaskaderi Aleksandra Vučića. Oni odigravaju uloge koje on neće na sebe da prihvati i oni odigravaju to što treba. Zato imaju poziciju, Milica gostuje na svim državnim televizijama... Ja sam prvi put ovde kod vas, a na RTS nisam bio osam godina, zbog odnosa mog prema vlasti - kazao je Škoro.

Na pitanje kakve su to uloge, Škoro odgovara:

- To su uloge da kažete i saopštite nešto što ovaj ne sme ili neće. Odigrate i za to dobijate poziciju. Vi ste dubler, kaskader i to je legitimno zanimanje, ali boriti se zaista protiv ovog režima, boriti se na način gde vi nemate priliku da dođete da govorite... Zbog svojih stavova mene ne zovu više ni na N1.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!