VESTI

Ako ti je život mio, NE PROLAZI PORED ZGRADE OPŠTINE

15832

 

Ne otkrivamo toplu vodu kada kažemo da se lokalna vlast SNS u Apatinu zasniva na nesposobnosti, pasivnosti, lenjosti i ušuškanosti u ljušturu zvanu „Ne može nam niko ništa – za NAS STE GLASALI“. Ali sada su otišli korak dalje. Sada su postali opasni. Opasni po naše živote. I nije nikakvo uveličavanje ili kako bi oni rekli „ubiranje jeftinih poena politikanata i lažnih ekologa“. Prosto, ljudi izbegavajte da prolazite pored opštinskog tornja, ne parkirajte kola pored opštine, naučite decu da ne prolaze tuda, zaobilazite toranj u širokom luku. 

Naime, zbog nemara, nesposobnosti, lenjosti (a iako im je glava uvek u oblacima), fasada na opštinskom tornju, na mestu gde je predvidjeno da bude sat (koji nikada nije postavljen) fasada je oronula, odvojila se od zida i svako malo veći komad se odvali i pada na trotoar. Pitanje je dana kada će neko nastradati. O potencijalnoj opasnosti zbog blizine škole posledice mogu biti strašne. 

Ovaj nemar ne može se prvdati ni ratom u Ukrajini, ni svetskom krizom, ni pripremom Ribarskih večeri, ni rezultatima prošlih izbora, ovo je ponašanje po principu, „može nam se i gotovo“. 

Zbog navedenog, UG „Bez straha“ podnelo je gradjevinskoj inspekciji prijavu protiv Opštine Apatin i zahteva hitnu intervenciju, te da se korisniku, tim našim vajnim i bajnim izabranim predstavnicima naroda, naloži preduzimanje mera u cilju zaštite prolaznika, te da se odgovorna lica kazne, kao i da se naloži hitno otklanjanje uzroka opasnosti. Doduše, prijava je podneta istoj onoj inspekciji koja tako „uspešno“ odbija da donese Rešenje o rušenju bespravno započete gradnje „Bionexa“, pa kako će ovo verovatno potrajati, opreza radi, ljudi, čuvajte se i bežite što dalje od zgrade opštine.

UG Bez straha

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!