SPORT

Apatinci učestvovali na limskom raftingu

6154

Na tradicionalnoj 16.po redu regati, ovih dana se uzburkanim vodama Lima spustilo i 18 Apatinaca koji su medju 11 posada bili najbrojniji tim. Prvi dan pre raftinga učesnici su iskoristili za obilazak okoline, videli Prokletije i vodopade Grla, Oko skakavice, kao I dolinu Grebaje, a zatim se spustili od Plava do Berana, pa od Berana do Bijelog polja i trećeg dana od Bijelog polja do Prijepolja. Spust su pratile i pokrile turisticke organizacije ovih nabrojanih mesta kao i Andrijevice.. Ekspedicija iz Apatina na ovaj spust odlazi vec trecu godinu. Spuštanje se odvija oko 120 km kroz predivne kanjone reke Lim, uz neverovatne bukove, kao što su Šoškića vir ili Mali i Veliki Tifran. Ekipa iz Apatina je na ovaj rafting išla u saradnji sa rafting klubom Tifran iz Beograda. U rafting timu iz Apatina su bili: Saša Dobrijević,Jovan Drobac,Željko Bubalo,Radmila Dimić, ,Dušan Banjac,Milorad Bujić,Milan Bubulj, ,Neven Bujić,Milan Ćopić,Branislav Berar,Nikola Kiralj,Jovan Cvetićanin.Dušan Cvetićanin.Boris Tarnocki,Dušan Uzelac,Zoran Mudrinić, Predrag Vejin i Zdravko Serdar a sa njima , Zoran Gomilanović iz Sivca i Ljubomir Košić iz Novog Beograda.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!