238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

APATINSKI KANUISTI POTVRDILI KVALITET I MESTO U REREZENTACIJI

Četvrtak, 20. april 2017 god. | SPORT

#foot1

U četvrtak 13. aprila i petak 14. aprila 2017. godine u Beogradu, na Adi ciganliji je održan KUP Srbije u kajaku i kanuu kojim je počela sezona u sprintu na mirnim vodama. Ovo takmičenje je i prva kontrola reprezentativaca i izborno takmičenje za reprezentaciju Srbije.

KK "Panonija" je na takmičenje krenula sa dva takmičara koji su nastupili u svojim kategorijama. Njari Andrej je osvojio drugo mesto u trci juniora K-1 500 m, dok je Blanka Barat osvojila treće mesto u trci seniorki C-1 200 metara. Takmičari su potvrdili visok kvalitet i svoje mesto u reprezentaciji.

Takođe 8.aprila održana je XXVIII međunarodna regata "Bezdan 2017" u Bezdanu. KK "Panonija" je na takmičenje krenula sa deset takmičara koji su nastupili u svojim kategorijama. Najistaknutije rezultate su postigli sledeći takmičari. Šokac Lana je u trci MK-1 2.000 m, devojčice do 10 godina, osvojila drugo mesto, dok je u istoj trci Urtajl Sonja osvojila peto mesto od devet takmičara. Medić Mila je osvojila peto mesto u trci MK-1 2.000 m, devojčice do 11 godina, dok je u istoj trci Tomić Milica bila osma.

Boje KK "Panonija" branili su još: Urtajl Dajana, Trifković Milana, Bokan Ilija, Krpjan David, Kovačić Boris i Serdar Jovan. 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×