VESTI

Brodić “Apatinka” spreman za NOVU SEZONU

17577

 

Javno preduzeće za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin narednog vikenda otvara sezonu vožnje brodićem “Apatinka”.

Kako navode u ovom preduzeću, kao i prethodnih godina, osim redovnih vožnji vikendom, moguće su i realizacije individualnih vožnji, za koje je neophdno prijaviti minimum 10 putnika. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, vožnja se otkazuje, a prilikom rezervacije mesta za decu, roditelji su u obavezi da ih prijave bez obzira na životnu dob. Takođe, grupne vožnje je moguće realizovati i radnim danima, s tim da se grupa mora najaviti dva dana ranije.

U nastavku vam donosimo raspored vožnji brodićem za kraj aprila i maj mesec:

29.04. u 17 sati - Marina - zaliv - Veliki liman, trajanje vožnje 1 sat, cena 400 din

30.04. u 17 sati - Marina - Harčaš, trajanje vožnje 1 sat, cena 400 din

01.05. u 17 sati - Marina - zaliv - Veliki liman, trajanje vožnje 1 sat, cena 400 din

02.05. u 12 sati - Marina - Harčaš, trajanje vožnje 1 sat, cena 400 din

06.05. u 11:30h - Marina - Mišvald, trajanje vožnje 1.5 sat, cena 550 din

20.05. u 17 sati - Marina - zaliv - Veliki liman, trajanje vožnje 1 sat, cena 400 din

27.05. u 17 sati - Marina - Vagoni, trajanje vožnje 1.5 sat, cena 550 din

Mesta se mogu rezervisati pozivom na broj telefona 025/515-00-68 (od 7 do 20 sati) ili lično na recepciji apatinske marine.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!