VESTI

CENTRALNI DELOVI APATINA SUTRA BEZ STRUJE

14410

Iz elektrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će u petak (08.10.2021.)  zbog radova na mreži doći do isključenja električne energije u vremenu od 08.00 – 10.00 časova u sledećim ulicama : Srpskih Vladara ( parni brojevi od broja 24 do broja 50 i neparni od broja 15 do broja 45 ) , Svetozara Miletića , Srednja ( od Srpskih Vladara do ulice Duška Trifunovića ) , Ognjena Price ( neparni brojevi od broja 1 do broja 9 ) , Svetog Save ( od Srpskih Vladara do Miće Radakovića) , Osnovna Škola , LIDL , zgrada opštine i Dimitrije Tucovića ( od ulice Dože Đerđa do Ognjena Price ).

 

Struje neće imati sledeće ulice u vremenu od 10.00-12.00 časova : Dože Đerđa , Petefi Šandora , Vlade Ćetkovića , Blok 39 , Rade Končara , Stanka Opsenice , Miće Radakovića , Blok 1 , 2 , 4a , 4b i 5 , Zgrada kod starog Borova i Trg Oslobođenja.

 

U vremenu od 12.00-14.00 časova bez struje ostaje Blok 1 , 2 , 3 i 5 , Novi Blok , Dimitrije Tucovića ( do ulice Petefi Šandora ) Trg oslobođenja , Zabavište u parku , Beogradska , Zagrebačka , Željeznička , Savska , Somborska ( parni brojevi od Dimitrije Tucovića do Miće Radakovića , 25 Maja , Ive Lole Ribara i Dunavska .

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!