350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

RADOVI NA SLIVU DUNAVAC 2 SU ZAVRŠENI - INFRASTRUKTURNI RADOVI U APATINU SE NASTAVLJAJU PO PLANU

55. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OVE GODINE OD 5.-8. JULA

Večeras svečana dodela diploma gimnazijskim maturantima

Još jedno hapšenje zbog droge

Kursna lista

Članovi Atletskog kluba Apatin uspešni i aktivni

Nedelja, 11. mart 2018 god. | SPORT

12462

Edo Janić veteranski prvak Balkana u dvorani,Aleksandra Burkanović i Miroslav Pešić srebrni na Novosadskom krosu za dečji osmeh.

Članovi Atletskog kluba Apatin posle uspešnog prošlonedeljnog nastupa na polumaratonu "Srebrno jezero",ovog vikenda nastavili su sa uspešnim nastupima.

12463

Dugogodišnji član AK Apatin Edo Janić osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Balkana za veterane u dvorani u svojoj starosnoj kategoriji ispred drugoplasiranog predstavnika Bosne i Hercegovine i trećeplasiranog takmičara iz Crne Gore.Takmičenje je proteklog vikenda, održana u Beogradskoj atletskoj dvorani.

12464

Članovi AK Apatin tokom jučerašnjeg dana,uspešno su nastupili na tradicionalnom Novosadskom krosu "Za dečji osmeh", koji je održan u Kameničkom parku.

Najuspešniji su bili Aleksandra Burkanović i Miroslav Pešić koji su osvojili vicešampionske titule u trci na 4,5 kilometra.Zapažene nastupe imali su i ostali članovi AK Apatin kao što su Milan Kovačić,Danijela Dragojević,Jelena Rašković,Živa Vioglavin i Ana Hađheđeši.

12465

Narednog vikenda,18.marta 2018. godine,članovi AK Apatin,nastupiće na Prvenstvu Srbije u polumaratonu za seniore i seniorke koje s održava u Kruševcu.Na Prvenstvu će nastupiti Đuro Borbelj koji će biti jedan od pretendenata za osvajanje jedne od medalja,Aleksandra Burkanović,Miroslav Pešić,Milan Kovačić,Predrag Knežević,Nebojša Đulumović i Zoran Radičanin.

Uporedo sa učešćem takmičara u toku su pripremne radnje za organizaciju međunarodnog prekograničnog trećeg Ultramaratona od Osjeka do Apatina,koji se održava 25.03.2018. godine u suorganizaciji Atletskog kluba Apatin i Udruge zdravo trčanje i Osjeka,za koju je do sada prijavljeno blizu 100 takmičara iz Srbije i okruženja.Takmičari će nastupiti na deonici od 50 kilometara.

 

 

Uredio: Jovana Cvetićanin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×