350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

RADOVI NA SLIVU DUNAVAC 2 SU ZAVRŠENI - INFRASTRUKTURNI RADOVI U APATINU SE NASTAVLJAJU PO PLANU

55. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OVE GODINE OD 5.-8. JULA

Večeras svečana dodela diploma gimnazijskim maturantima

Još jedno hapšenje zbog droge

Kursna lista

Danas održana 16. sednica SO Apatin

Četvrtak, 12. oktobar 2017 god. | Vesti

11700

Danas je održana 16. sednica SO Apatin na kojoj su odbornici razmatrali 14 tačaka dnevnog reda. Prva tačka bio je Predlog Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme za svaki organizacioni oblik u opštini Apatin za 2017. godinu, a reč je o smanjenju broja zaposlenih u Opštinskoj upravi i u preduzećima koja su direktni korisnici budžeta SO Apatin. Izveštaj o prvoj tačko podneo je Nedeljko vučenović, načelnik Opštinske uprave.

11701

Audio zapis
RadioApatin.com

Odbornici su razmatrali usvojili i Kadrovski plan Opštinske uprave i Pravobranilaštva opštine Apatin za ovu godinu, kao i Predlog Odluke o drugim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2017. godinu, o čemu je obrazloženje dao Slavoljub Štrbo, načelnik sektora za privredu i finansije SO Apatin.

11702

Audio zapis
RadioApatin.com

U nastavku sednice odbornici su usvojili i Predlog Rešenja o prenosu zemljišta, bez naknade sa opštine Apatin na Republiku Srbiju-lučko područje, izvestilac o ovoj tački bio je Siniša Jovanović, rukovodilac Odeljenja za stambeno komunalnu delatnost, zaštitu životne sredine, urbanizam , građevinske i imovinsko pravne poslove.

11703

Audio zapis
RadioApatin.com


Usvojeni su i predlozi Odluka o izmenama Odluke o sprovođenju komasacije u katastarskoj opštini Sonta,izmeni i dopuni Odluke o pravobranilaštvu opštine Apatin, Predlozi Rešenja o imenovanju Komisije koja će obavljati poslove pravobranilaštva, Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Osnovne škole za posebno muzičko vaspitanje i obrazovanje „Stevan Hristić“ Apatin, Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Opštinskog kulturnog centra Apatin, kao i drugih izmena Godišnjeg programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Naš dom“ za 2017 godinu, i prvih izmena Posebnog programa za korišćenje sredstava iz subvencija za 2017. godinu, zatim drugih izmena Godišnjeg programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“ Apatin, kao i prvih izmena Posebnog programa za korišćenje sredstava iz subvencija za 2017. godinu.
Na kraju sednice odbornici će razmatrati Izveštaj o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Pčelica“ Apatin za radnu 2016/2017 godinu, kao i plan rada za školsku 2017/2018 godinu.

11704

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×