238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Đavolski ples na kiši-"Mladost" je dželat za još jednog favorita

Upozorenje RHMZ

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli u ponudi preko 200 radnih mesta

Ovih dana će biti uručena poreska rešenja za 2018. godinu

Kursna lista

Danas svečano uručene prve identifikacione kartice penzionerima u Apatinu

Sreda, 14. mart 2018 god. | Vesti

12495

Danas su sa početkom u 11 sati u velikoj sali SO Apatin u okviru projekta PIO fonda, uručene penzionerske kartice za prvih 10 penzionera u opštini Apatin. Cilj penzionerskih kartica je da zameni postojeći penzionerski ček, odnosno da penzionerima služi kao identifikacioni dokument preko kojeg će ubuduće mnogo brže i jednostavnije ostvarivati svoja prava i povoljnosti.
Do kraja aprila će ove kartice dobiti svi penzioneri u Srbiji, a današnjoj dodeli prvih kartica u Apatinu prisustvovali su direktor filijale PIO fonda Sombor, Jasna Miljenović i predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, koji je izrazio zadovoljstvo i pozdravio ovu akciju koja će penzionerima umnogome olakšati funkcionisanje.

12496

Audio zapis
RadioApatin.com

Akcija se sprovodi u celoj Srbiji, a ukoliko ima nejasnoća o korišćenju ovih kartica, penzioneri iz Zapadno bačkog okruga mogu da se obrate filijali u Somboru, koja će im rado izaći u susret, dodala je Jasna Miljenović, direktor filijale.

12497

Audio zapis
RadioApatin.com

12498

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.03.2018. god.

Današnja minimalna dnevna temperatura iznosiće -1 stepen celzijusa,dok je maksimalna temperatura 3 stepena.Vlažnost vazduha:98%, vazdušni pritisak u toku dana iznosiće 992mbara, duva vetar severni sa brzinom od 4 do 6 m/s.Vodostaj Dunava kod Apatina je u porastu i iznosi 334 cm, sa temperaturom vode od 6 stepeni.Vreme danas: u toku dana oblačno i suvo,uveče sa susnežicom i kišom.
×