174 cm
4.0 °C
Apatin 6 °C

Najnovije vesti

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Deo Bogojeva sutra bez struje

NOĆ KNјIGE U BIBLIOTECI "MIODRAG BORISAVLjEVIĆ"

"Likovni simpozijum Vukadinović" u Galeriji "Meander"

Kursna lista

Domu zdravlja Apatin danas isporučeno novo savremeno sanitetsko vozilo

Petak, 17. mart 2017 god. | Vesti

10320

Domu zdravlja Apatin dopremljeno je danas novo savremeno sanitetsko vozilo, o kojem je pre desetak dana uručeno i rešenje. Lokalna samouprava je prepoznala važnost primarne zdravstvene zaštite i u skladu sa tim iz budžeta izdvojila značajna sredstva za bolji kvalitet rada ustanove, izjavila je uz reči zahvalnosti, Branka Bajić, vd direktora Doma zdravlja. Vrednost vozila je 5.600.000 dinara, a osim osnovne medicinske opreme, novo sanitetsko vozilo ima i defibrilator najnovije generacije, sa kompletnim monitoringom u pratnji pacijenta, kao i respirator.

10321

Audio zapis
RadioApatin.com

10322

Lokalna samouprava radi na tome da uz pomoč republičke Vlade i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, obezbedi još jedno ovakvo vozilo, da bi se rad Službe hitne pomoći u našem gradu podigao na još viši i savremeniji nivo, a ovo je ujedno i poklon lokalne samouprave i gradjana opštine Apatin Domu zdravlja, kazao je Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin.

10323

Audio zapis
RadioApatin.com

10324

10325

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

14.12.2017. god.

Minimalana temperatura izmerena jutros u 7h inoslila je 1C. Vlažnost vaduha 98%, vadušni pritisak 998 mb. Duva vetar jugoistočnog pravca brzine 4-7 m/s. Prognoza za pre podne: magla, posle podne umereno do pretežno oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura u Apatinu i okolini danas 10C. Vodostaj Dunava kod Apatina je 174 cm, temperatura vode 4C.
×