238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

Domu zdravlja Apatin danas isporučeno novo savremeno sanitetsko vozilo

Petak, 17. mart 2017 god. | Vesti

10320

Domu zdravlja Apatin dopremljeno je danas novo savremeno sanitetsko vozilo, o kojem je pre desetak dana uručeno i rešenje. Lokalna samouprava je prepoznala važnost primarne zdravstvene zaštite i u skladu sa tim iz budžeta izdvojila značajna sredstva za bolji kvalitet rada ustanove, izjavila je uz reči zahvalnosti, Branka Bajić, vd direktora Doma zdravlja. Vrednost vozila je 5.600.000 dinara, a osim osnovne medicinske opreme, novo sanitetsko vozilo ima i defibrilator najnovije generacije, sa kompletnim monitoringom u pratnji pacijenta, kao i respirator.

10321

Audio zapis
RadioApatin.com

10322

Lokalna samouprava radi na tome da uz pomoč republičke Vlade i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, obezbedi još jedno ovakvo vozilo, da bi se rad Službe hitne pomoći u našem gradu podigao na još viši i savremeniji nivo, a ovo je ujedno i poklon lokalne samouprave i gradjana opštine Apatin Domu zdravlja, kazao je Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin.

10323

Audio zapis
RadioApatin.com

10324

10325

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×