238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Đavolski ples na kiši-"Mladost" je dželat za još jednog favorita

Upozorenje RHMZ

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli u ponudi preko 200 radnih mesta

Ovih dana će biti uručena poreska rešenja za 2018. godinu

Kursna lista

Godišnjica ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića

Ponedeljak, 12. mart 2018 god. | Vesti

12476

Danas, 12. marta, navršava se petnaest godina od ubistva prvog demokratskog premijera Srbije i lidera Demokratske stranke, doktora Zorana Đinđića.
Za vreme njegovog mandata pokrenut je proces demokratizacije srpskog društva i korenitih ekonomskih i socijalnih promena. Njegovim ubistvom, mnoge od tih reformi su ili zaustavljene ili usporene usled jačanja desno orijentisanih stranaka ali i jačanjem desničarskih organizacija.

12477

Već petnaest godina, svakog dvanaestog marta postavlja se isto pitanje:“Gde bi Srbija danas bila da je među nama Zoran Đinđić?“ Postoje različiti odgovori na ovo pitanje i različita mišljenja na ovu temu, ali je jedno zajedničko za sva ta mišljenja: „Sigurno ne ovde gde je Srbija danas, već mnogo uređenija i poštovanija u svetu “.
Demokratska stranka svake godine širom Srbije organizuje takmičenje mladih u besedništvu pod nazivom „Beseda u Zoranovu čast“.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.03.2018. god.

Današnja minimalna dnevna temperatura iznosiće -1 stepen celzijusa,dok je maksimalna temperatura 3 stepena.Vlažnost vazduha:98%, vazdušni pritisak u toku dana iznosiće 992mbara, duva vetar severni sa brzinom od 4 do 6 m/s.Vodostaj Dunava kod Apatina je u porastu i iznosi 334 cm, sa temperaturom vode od 6 stepeni.Vreme danas: u toku dana oblačno i suvo,uveče sa susnežicom i kišom.
×