VESTI

IN MEMORIAM: DOKTORKA SPOMENKA KLEM

13831

Preminula je naša poznata doktorka Spomenka Klem, rođena Kantar, u 60-toj godini. Spomenka je u svojoj profesionalnoj karijeri završila Medicinski fakultet, specijalizirala fizijatriju, i radni vek provela u banji Junaković. Zajedno sa njom Medicinski fakultet je završio njen muž Jovan Klem, koji je specijalizirao neurologiju. NJima poznati prijatelji znaju da su bili vezani od prvog razreda Gimnazije i nisu se razdvajali sve do juče. Iz tog retkog skladnog braka rodile se dve ćerke Kristina i Andrea koje su krenule stopama roditelja i završile takođe medicinu.

A svako ko je znao ovaj par od mladih dana zna da je Spomenka bila puna neverovatne pozitivne energije, da je bila pokretač familije, da je istu posvećenost davala svojim pacijentima, hrabrila ih i ulagala maksimum napora da se oporave u banji Junaković.

Spomenka nije bila samo lekar ona je svima pristupala prijateljski uvek tražeći način da im se približi i olakša lečenje.

Pamtićemo je po mnogo čemu dobrom a možda najviše po tome koliko je svoje pozitive unela u svoje pacijente. Apatin je sa njom izgubio velikog čoveka i stručnjaka.

Sahrana je u u četvrtak u 13 sati na gradskom groblju u Apatinu.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!