VESTI

JEZIV ZLOČIN u Apatinu, ZAKLANA STARICA!

17269

Starica Bosiljka Miljanović (83) pronađena je mrtva danas pre podne u svojoj kući u ulici Save Kovačevića broj 17 u Apatinu. 

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, nesrećna žena je zaklana nožem, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Baka Bosiljka je živela sa unukom Jelenom, koja je u to vreme bila na poslu.

-Unuka odlazi rano na posao i, iako je baka u to doba budna, uvek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako pre podne pije kafu. Kada je videla da je nema, komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor – sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima, navodi naš izvor.

Ubistvo se dogodilo tokom prepodneva, a niko od komšija nije primetio ništa neobično. 

-Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina, kaže jedna od komšinica nesrećne bake Bosiljke.

17270

Nezvanično saznajemo da odavno surovije ubistvo nije počinjeno na ovim prostorima. Baka je bukvalno zaklana.

-Strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala. Ona je bila krhka starica, oko 150 cm visoka i teška oko 40 kg, bistra, ali poluslepa. Inače, imala je vrlo težak život, posebno poslednju deceniju, u kojoj je izgubila najrođenije, sina, supruga i snaju. Ostala joj je samo unuka. Do tada je bila vesela žena, volela život, šalu, puno je čitala i bila je vrlo inteligentna starica. Zar su morali ovako svirepo da je ubiju? Izuzetno mi je žao i nje, ali i njene unuke koja je sada ostala sama na svetu, kroz jecaje priča bliska bakina rođaka.

Na tvrdnje da je baka prodala kuću sa apartmanima u Crnoj Gori kaže da to nije istina, te da nije imala nikakav veliki novac, što je verovatno i razljutilo razbojnika. S obzirom da je zločin počinjen u sred dana, pretpostavlja se da je baka poznavala ubicu i pustila ga u kuću.

Po izvoru bliskom istrazi, razbojnik nije pronašao očekivani plen, odneo je tek nešto malo novca koji je bio u kući. 

Telo ubijene starice poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Policija intenzivno traga za počiniocem.

17271

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!